Τρόποι Αποστολής


Η εταιρεία συνεργάζεται με γνωστές εταιρείες του χώρου courier για την αποστολή των προϊόντων σας.

Γενική Πολιτική Μεταφορών

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται είτε με εταιρείες ταχυμεταφορών (Courier) είτε με Μεταφορικές εταιρείες για μεγάλα ή βαριά(*)  αντικείμενα π.χ. ψυγεία.

Παραγγελίες (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών) που το συνολικό τους βάρος(*) είναι μέχρι 10Kgr θα αποστέλλονται με Courier (εκτός αν διαφορετικά αιτηθεί από τον πελάτη). Σε περιοχές που δεν είναι εντος ενός δικτύου εταιρείας ταχυμεταφορών υπάρχει ξεχωριστή χρέωση εκτός και αν επιλεγεί να γίνει παραλαβή στο κοντινότερο υποκατάστημα της ACS.

Παραγγελίες που το συνολικό τους βάρος(*) υπερβαίνει τα 10Kgr θα αποστέλλονται με Μεταφορική (εκτός αν διαφορετικά αιτηθεί από τον πελάτη). 

Αποστολές με Courier.

Το κόστος αποστολής με courier είναι:

 - 5 € ανά αποστολή για παραγγελίες κάτω των 100 Ευρώ

 - 0€ για παραγγελίες άνω των 100 Ευρώ.

Αποστολές με Μεταφορική Εταιρεία

Το κόστος αποστολής με Μεταφορική Εταιρεία είναι:

 - 14,99 €  για παραγγελίες κάτω των 100 Ευρώ 
 - 0€ για παραγγελίες άνω των 100 Ευρώ.
 - 19,99€ για προϊόντα με την ένδειξη  Offers

Όλες οι παραδόσεις με Μεταφορική Εταιρεία γίνονται ΜΟΝΟ εντός Δήμων που ανήκουν στη Νομαρχία Αθηνών & Πειραιώς (Εξαιρούνται Νήσοι). Σε περίπτωση που η παραγγελία πρέπει να αποσταλλεί εκτός Αττικής, η εταιρεία μας θα παραδώσει την παραγγελία στο αντίστοιχο πρακτορείο. Το κόστος του πρακτορείου σε αυτήν την περίπτωση, βαραίνει τον πελάτη ξεχωριστά και ο πελάτης θα πρέπει να πληρώσει το πρακτορείο ξεχωριστά με την παράδοση.

Προσοχή!!!

Υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα που δεν ακολουθούν την γενική πολιτική μεταφορικών. Για τα προϊόντα αυτά τα μεταφορικά θα καθορίζονται κατά την φάση ολοκλήρωσης της Παραγγελίας.

Τα παρακάτω προϊόντα σηματοδοτούνται με το παρακάτω σήμα στη σελίδα του προϊόντος.

 Offers

 

Χρεώσεις Αντικαταβολής και Τρόποι Πληρωμής

Η χρέωση αντικαταβολής είναι 1.99 Ευρώ ανά παραγγελία. Η αντικαταβολή ΔΕΝ είναι διαθέσιμος τρόπος πληρωμής σε περίπτωση αποστολής με Μεταφορική Εταιρεία (διατίθεται μόνο με αποστολή μέσω ταχυμεταφορών).

 

(*) Υπολογισμός βάρους αποστολής. Το συνολικό βάρος μιας παραγγελίας προκύπτει ως το μέγιστο βάρος δυο διαφορετικών τιμών:

  1. Πραγματικού Βάρους. Το πραγματικό συνολικό βάρος της παραγγελίας σε Kgr
  2. Ογκομετρικού Βάρους. Το ογκομετρικό βάρος χρησιμοποιείται κατά κόρον στις μεταφορές και εκφράζει ένα ισοδύναμο βάρος σε Kgr που προκύπτει μετατρέποντας τον όγκο του αντικειμένου σε κιλά. Ο αλγόριθμος της μετατροπής είναι: (Μήκος(cm) Χ Πλάτος(cm) Χ Ύψος(cm))/5000. Tο αποτέλεσμα που προκύπτει εκφράζει το ογκομετρικό βάρος της αποστολής.

Το ΤΕΛΙΚΟ βάρος της αποστολής προκύπτει ως το μέγιστο βάρος μεταξύ του πραγματικού και του ογκομετρικού βάρους.